C'mon skinny love just last the year.

goddagens hur är det?????????
förlåt men har lite överskottsenergi........
hihihi, här får ni en vacker bild på mig...

Mot skolan.

godmorgon, ska snart gå mot skolan. Hoppas mamma kommer hem innan, need to ask her someting nanna. Aja hejdå <3

Ice Race!

hiih, goddag sitter och spelar Ice race med min lillebror theå. Haft en halv bra dag. Men solen gör alllllllllllllt bättre!
Tryck på bilden för att komma till spelet :')
Är vi inte heta eller vaddå ? ;)

-

Godmorgon alla kära saker. Ska snart dra till skolan. Har inte kunnat sova något inatt. fast vi har bara 3 lektioner idag + elevensval så det kan nog funka. Idag kör jag med mina nya byxor från h&m och en tröja från gina.
Hejdååååå 

Är så jävla fly att jag svävar iväg.

godeftermidda' har tråkigt och sitter och snackar med pennpenn om planer på lovet. Skojskoj. Har inte så mycket att skriva om.. förutom att min lärare kallade mig sexig - Ja' man tackar ;) Bjuder på en bild med mina sexiga solglasögon... ;)

Like i'm the one that you'll ever love.

godmorgon bitches! Nejmen.. godmorgon finamänniskor!
Sitter här och väntar på att få gå till skolan.. jag vet inte varför men går alltid upp typ en halvtimma tidigare. Weird. Idag blir det bra väder -> jagfåranvändaminskinnjacka <kärlek3
Vi ses fina människor!

Where's the rock'n roll ?

Tjotjo, sitter här och har ont i varenda liten del i kroppen + delar som jag inte ens visste man kunde ha ont i.. Aja, ni ska få se en bild på vad jag köpte /orkade inte ta kort så det får bli bilder från hemsidorna. whoppwhopp. (btw en tröja som jag köpte fanns inte på hemsidan, så lev med det.)


Inga av jeans shortsen passade mig fick ultra damp, och så fanns inte strumpbyxorna. :(
Ha en bra kväll :) !

Raise your glass, you are wrong. In all the right ways.

Its so fuckin' on right now!
Godmidda' nu sitter jag och äter min Calippo Shot- glass! Njuter som in i, kommer ihåg när man satt och åt den vid långanäs när man var typ 9 ? Hihi, snart bär det av ditt jkpg, vet dock inte ritkigt vad jag ska köpa. Har 2 saker jag hoppas finns.
Har dock inte bestämt vilja shorts än..
-
Men vi ses senare käraläsare!
(tryckpåbilden för att komma till låten;)

För det är tanken som räknas - Magnus uggla.

godeftermidda' jag är hemma från skolan nu och sitter ich äter glass med strössel muma! 
Idag har det varit en vanlig skoldag med engelska,idrott och tyska etcetc, har inte så mycket att skriva om idag.. Men imorgon blir'e jkpg! Ska handla upp alla mina pengar hihi ;) hangloose people!

how does it feel in my arm?

do you want it? do you need it.. nana godmorgon kära bloggläsare! Idag är det måndag isch, vi har bad isch, vädret är päckel isch. Ska jag försätta ? Vädret vill jag praktiskt taget slå, döda whatever. USCH man vill inte direkt gå ut mera när vädret pissar regn och snö och fiser luft.. säger detta en gång till ISCH Men vi hörs senare! puss
<-

sörry.

Förlåt för att jag inte kunnat uppdatera bloggen, har varit lite strul med internet och så har jag legat och tagit antibiotik och skit hela helgen KUL. Jag kan äntligen säga att jag fyllt femton 'stoltface' haha, nejmen. På tisdag blir det shopping från jkpg, ska nämligen dit och shoppa upp mina födeldagspengar. Im not a saver..
Todays question.
Hadet braish ! :)

-

godmorgon, jag har tråkigt. och är trött så hejdå.

SJUKHUS.

godeftermiddag. Jag har legat och slöat hela dagen (ja,jag är fortfarande äckligt sjuk) Aja, var hos ajhuset.(sjukhuset) jag fick ta typ blää blodprov isch. Det visade säg att jag hade någon bakterie i halsen. ochoch dem typ stoppade ner en tops i halsen och körde runt den där. Höll på att dööööööööööö. :( nejnej, sjukhus hatar jag. Det är det sista stället jag vill gå till. Hur mår mina söta bloggläsare/kompisar/ .. ?
Säger detta en gång, danny ska vinna. För att han är snygg.

So darlin' stand by me.

godkväll, jag sitter här och kollar på hoodie's och tishor. Tänkte önska mig en ''egen designad'' hoodie i födelsdagspresent:) whoopwhoop. Aja. godnatt. Ni får en bidl på hur hoodie;n ser ut.

Ingenting kan stoppa mig.

Goddag, mitt internet har varit konstigt några dagar så har inte kunnat göra några blogginlägg. Vi får väl la se om det håller i sig. Aja, liten uppdate på vad som har hänt os.v.. Jag är fortfarande sjuk. Gick till skolan i tisdags, och halva dagen i ondags. Men sen gick det inte mer. Mitt huvud känns som en stor jävla fkn ballong och jag får damp. LIVET LEKER! OHJA. Okej, vill bara dö lite. Jag orkar fan inte vara sjuk längre. Extremt tråkigt. shananananna. Aja. Pusspåer. Juste fyller år om 6 dagaaaaaaaar. :D:D:D:D:D:D:D Och jag kommer säkert vara sjuk då med. GODJUSTLOVEME!

That's what you get when you let your heart win.

godmorgon folket, jag gick tyvärr inte till skolan efter som min hosta inte gett sig än. Vill inte smitta ner alla mina kompisar heller .. Det är så irriterande, när jag känner att jag ska hosta. Då vill jag inte hosta för att det gör så ont. BUHUHUHUHUHU </3 Aja pusspåer. Bjuder på en rolig bild och låt.

Färgning#

Godkväll, jag har nyss färgat håret mitt och jag blev väl halv nöjd. Men det var ett tag sen jag färgade det, så det blev inte som jag ville.
Resultat!
FÖRE: Inte tagen med blixt.
Efter: Bilden är tagen med blixt.
Godnattfolket

HÄSSLEHOLM.

Längtar tills jag ska åka till min pennpenn, ska åka dit 2 gånger i sommar. TYCKERJAG. anyway. Vi ska gå på typ en ''karneval'' längtar läskigt mycket!
Kan man längta mer ? :)

Ingenting står över mig.

godeftermiddag. jag är trött och har fortfarande inte färgat mitt hår än.. jag är seg idag haaaaaaaaaaaatar söndagar. 'cutcutcut' Aja. vad ska man göra ? uschusch. Orkar inte. Mer.

Every one can rock like a superstar

Godmorgon, nu sitter jag här och väntar på att något intressant ska hända. Idag blir det färgning. OCHY JAG KOMMER DÖDA MIN HALS. Dör snart ok? :(((((((((((((( GÖR SÅ ONT VARJE GÅNG JAG HOSTAR. buhuhuhuh poor me. Ha det bra läsare och vänner. Ska gå och droga mig med muuuuuusicaaaaa 
Norlie & KKV - Ingenting står över mig.
Det känns som att ibland, när jag står fast
så växer jag, ingenting står över mig
jag vill känna känslan av att vara där
ingenting kan stoppa mig

Fråga.

En tjej skrev en fråga till mig på bloggen.. tänkte svara på den. :)
Jag är medlem på flickr,weheartit,tumblr. Som är ''bildsidor'' dårå. Uhm vad man gör på dem är olika. flickr är väl typ som facebook fast inte samma ''utgångspunkt'' för där lägger man baraupp bilder os.v weheartit är nästan samma sak som flickr man lägger ut bilder os.v men på weheartit kan man ''heart;a'' en bild och så dem populäraste kommer längst upp.. eller vad man ska säga. Dem som har blivit ''heart;ed'' mest. tumblr är typ som en blogg nästan, man gör typ samma sak som man gör på en blogg, lägger upp bilder, svarar på frågor os.v. The same shit. Hoppas det svarade på sin fråga Alice!
Följ mig gärna på tumblr , weheartit, och flickr!
Tryck på länkarna!
http://weheartit.com/filippa_broberg
http://hanglooser.tumblr.com/
http://www.flickr.com/photos/hanglooser

Love me,hate me, say what you want about me.

Heypåer. Just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik (uuuunderbaramusikhurskullejagklaramigutandig?)
Inte hänt sådär jätte mycket sen senast, därför kallas dem seglördag. Jag har ändrat min header som ni kanske ner. en enkel än.. japp. Men vi hörs imorgon! puss
Bjuder på en bild och en låt! Enjoy.

-

I knew I wouldn't forget you and so I went and let you blow my mind.

Godeftermiddag! Jag har nyss varit och badat i simhallen ochja.. Idag ska jag nog FAKTISKT färga mitt hår, haha att det kan vara så tråkigt?
Bikini'n är från h&m köpte den förra sommar'n
Vit skjorta är från h&m (hittade den i min garderob) svarta jeansleggins från kappahl 100:- (rea)

Finns det nån som hör mig, om lusten förgör mig.

Godkväll, jag sitter just nu och kollar igenom lite kläd-sidor (jag har extremt tråkigt) Ska nog at en runda gta snart. Jag har ett tips till er en bra ögonskuggs plaett är alltid lika bra att ha! Ni vet en såndär ''120 palett'' som kan kosta väldigt mycket, och väldigt svårt att hitta i svergie (finns på tradera och så) - Men varför krångla till det? Jag hittade en på melba. SJukt billigt, för en sån palett.
Hadetbra! puss

Skolavslutning#

So they say, how are things today

Godförmiddag, det är FREDAG idag. Jätte skönt. Även fastjag har varit sjuk som en fisk och legat och svettats ochinte kunnat stått upp. Men mår helt okey nu. Idag tror jag att jag ska färga håret, blir så klart en bild på före och efter sak såja. ni får en skön bild från weheartit. krampåer

.

RSS 2.0